Seutas tahniah emas

TAHNIAH buat Bonda Zaharah, Kholid, Ren, Ust Azman dll di atas anugerah pertandingan menulis sempena perayaan jubli emas DBP!

Advertisements

3 thoughts on “Seutas tahniah emas

  1. Assalamualaikum Tuan Haji,
    Ana masa belajar dulu, sahabat-sahabat panggil Abang Haji. he, he.. Alf mabruk kerana beroleh Haji Akbar. Yang lebih penting daripada itu didoakan mabrur hendaknya.

    Sudah lama tak berkunjung ke blog ini. Entri makin bertambah dan berisi. Ana baru sahaja belajar bermain-main di wordPress ini. Menarik juga. Silalah ke blog ana. ibnuahmadalkurauwi.wordoress.com.

  2. Haji Zul,
    Ana cadangkan cerpen-cerpen anta disiarkan di sini untuk tatapan. Gaya kepengarangan anta memang ada klas. Ana tertarik dengan cerpen menegnai masjid yang dihantar sempena sayembara sastera Islam tu. Hati kecil ana kata, moga dapat pengiktirafan panel. Amin!

  3. Jzkk Ustaz Azman kerana sudi menulis komen secara berganda dalam hari yang sama! Begitu juga di atas doa mabrur. Kata seorang mutawif, mabrur itu ibarat pokok berbuah. Ada musim buahnya lebat, ada musim tidak dan ada musim tiada buah langsung – nauzubillah.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s